DVD's / Boeken

FF wat Anders
€ 14,99
Waarom? Daarom!
€ 14,99
NIEUW: In Zeer Goede Staat
€ 14,95
Voorwaardelijk Vrij
€ 12,95
Met Andere Woorden
€ 10,95
R.I.P.
€ 9,95

Artikel - Roue Verveer behoort tot de top in Nederland

Paramaribo - Cabaretier, comedian Roue Verveer behoort tot de top van Nederland. Dit blijkt uit een Top 25 lijst van de beste cabaretiers van Nederland van het moment dat het Opinieweekblad Hp de Tijd onlangs publiceerde. Verveer staat op de 24ste plaats. “Een sympathieke stand-upper met een grote cult following die op het punt staat door te breken naar een groter publiek’ noemt HP de Tijd Roue. “Ik vind het een eer, teken van erkenning voor het harde werk van de afgelopen jaren”, reageert Verveer totaal verrast. “Gekozen uit 250 cabaretiers.
 

Dat zegt wel wat !”, vult hij aan. Roue Verveer was van 22 juni tot 2 juli in Suriname samen met een filmploeg van de Nederlandse Programma Stichting NPS voor de opnames van een tv-serie over de slavernij. Voor de tv-serie zal hij ook Brazilie, Curacao, Amerika en Ghana bezoeken.
Aan dWT vertelt de cabaretier dat hij bij het comedie spektakel de ‘Big Comedy Jam’ van december zeker van de partij gaat zijn. Verveer is dit jaar ook genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Deze prijs wordt door vak jury jaarlijks uitgereikt aan de meest belovende theatermaker met het grootste toekomst perspectief.
In september begint hij met de nieuwe opvoeringen van zijn laatste shows ‘Mans Genoeg’ inde Nederlandse theaters.-.
 

Type publicatie: 
Artikel
Datum: 
05.07.2010

Nu in het theater