DVD's / Boeken

FF wat Anders
€ 14,99
Waarom? Daarom!
€ 14,99
NIEUW: In Zeer Goede Staat
€ 14,95
Voorwaardelijk Vrij
€ 12,95
Met Andere Woorden
€ 10,95
R.I.P.
€ 9,95

Artikel - Cabaretprijs ‘Neerlands Hoop’ niet naar Roué Verveer

Paramaribo - Cabaretier Roué Verveer heeft de cabaretprijs 'Neerlands Hoop', waarvoor hij één van de drie genomineerden was, niet gewonnen. De prijs ging afgelopen zondag naar Paulien Cornelisse. “Ik ervaar het als heel positief. Dit wil zeggen dat ik nog harder moet werken. De nominatie voor de belangrijke cabaretprijs op zich, vind ik wel een hele erkenning”, vertelt Verveer. “Op de avond van de uitreiking werd iedereen weer belicht.
 

Bij mijn gedeelte heeft Trafassi een stukje gespeeld. De hele zaal danste mee. Hiermee hebben we de Surinaamse stempel gezet”. De jury schreef over Roué: "Hij is gepokt en gemazeld in het stand up-circuit en was al jaren 'een belofte'. Aan de hand van regisseur Floris van Delft wordt Roué Verveer langzaam een vaste waarde, die harder en sadistischer durft te worden met elk programma dat hij maakt.
 

Verveer is niet vernieuwend, hij vindt zich echter wel steeds opnieuw uit. Hij heeft een hoogstaand vermakelijk niveau, met een uitstekende timing en geweldige interactie met zijn publiek, dat hij niet koste wat het kost, wenst te pleasen. Hij laat er geen misverstand over bestaan wie de touwtjes in handen heeft en wie de grappigste is in de zaal." Roue toert momenteel door de Nederlandse theaters met zijn laatste show ‘Mans genoeg’. Hij gaat nu zijn tweede seizoen in. Volgend jaar september komt zijn nieuwste show, getiteld ‘In zeer goede staat’ uit. De cabaretier komt in december naar Suriname. Hij is een van de topacts van het comedie spektakel Big Comedy Jam 2010.
 

Type publicatie: 
Artikel
Datum: 
30.09.2010

Nu in het theater