DVD's / Boeken

FF wat Anders
€ 14,99
Waarom? Daarom!
€ 14,99
NIEUW: In Zeer Goede Staat
€ 14,95
Voorwaardelijk Vrij
€ 12,95
Met Andere Woorden
€ 10,95
R.I.P.
€ 9,95

Interview - De cabaretier houdt van online shoppen, kleding is favoriet

Naam: Roué Verveer

Beroep: cabaretier

Twittervolgers: 2400+

Uren online: veel

 

Twitter

"De afgelopen dagen waren mijn cabaretshows op televisie en dan zie daarna direct een stijging van het aantal volgers. Ik wens mijn volgers altijd een goede morgen en hou ze op de hoogte van mijn bezigheden. Ik schrik ook van de mensen die mij volgen. Ik merk dat BN'ers mij volgen zonder dat ik er erg in heb: Demy de Zeeuw, Jochem Myer, Najib Amhali. Die laatste twee ken ik zelf, maar ik zag ook dat Ranomi Kromowidjojo me volgt, de zwemster. Ik schaam me dan een beetje want ik volgde haar eerst niet, maar nu wel."

 

Surfen

"Ik check mijn hotmail regelmatig en zit ook veel op mijn Facebook-pagina. Daarnaast hou ik van webshoppen, en dan vooral naar kleding van de wat duurdere merken. Bij Luisviaroma hebben ze mooie Italiaanse kleren en schoenen. Voor schoenen ga ik ook naar Pickyourshoes. De Diesel en de DSquared sites bezoek ik ook graag."

Comedians

"Naar de sites van Nederlandse comedians kijk ik niet vaak, wel naar bijvoorbeeld Amerikaanse: Chris Rock of Steve Harvey. Wanneer zij optreden in New York of Miami dan probeer ik wel een ticket te regelen en hun shows te bezoeken. Op Youtube kijk ik heel veel fragmenten. Muziekvideo's maar ook comedy. Ik ben een groot fan van standup comedian Patrice O'Neal. Hij heeft een hele specifieke stijl. Zijn show is nasty: hij vertelt de waarheid en dat durven andere comedians vaak niet. In één van zijn shows vertelt hij over diverse manieren van seks hebben, echt geweldig."

 

Muziektip:

Lennie Williams: Because I love you, 7 minuten durend nummer, waarin hij vertelt waarom hij van een vrouw houdt. Je voelt die liefde en die spanning zonder dat ie het woord sex of soortgelijke woorden gebruikt.

Type publicatie: 
Artikel
Voorstelling: 
Mans Genoeg
Datum: 
08.06.2011

Nu in het theater