DVD's / Boeken

FF wat Anders
€ 14,99
Waarom? Daarom!
€ 14,99
NIEUW: In Zeer Goede Staat
€ 14,95
Voorwaardelijk Vrij
€ 12,95
Met Andere Woorden
€ 10,95
R.I.P.
€ 9,95

Binnenkort verschijnt mijn nieuwe boek - 'Waarom? Daarom!'

Jawel jawel vrienden! Ik mag het bekend maken!! Volgende maand komt mijn boek uit!. Het is een komisch boek in het verlengde van de opvoedingsverhalen in m'n show "Voorwaardelijk Vrij". Ik houd jullie op de hoogte de komende tijd. Dit hieronder is wat in het persbericht staat:

'Tim, heerlijke jongen, als we zo naar binnen gaan, zie je een heleboel interessante dingetjes. Ik wil dat we rustig door de paden lopen. Als je dat doet, mag je aan het einde iets lekkers uitzoeken. Afgesproken Tim?' Tweeënhalve minuut later ligt Tim, de heerlijke jongen, krijsend op de vloer.
Nee, dan mijn moeder. Die instrueerde mij luid en duidelijk: `Roué, daar is de supermarkt, we gaan naar binnen, maar: Je wilt niks, je vraagt niks en je krijgt niks.'

Roué Verveer maakt zich zorgen over de opvoeding in Nederland anno 2015. Over slappe ouders die geen grenzen trekken. Met groot gevoel voor humor vergelijkt hij de strenge opvoeding die hij zelf in de jaren tachtig in Suriname heeft gehad met de manier waarop hij zijn eigen zoons opvoedt in het Amsterdam van de jaren tien – en met wat hij aan opvoedpraktijken om zich heen ziet.
Roué Verveer is een typische ervaringsdeskundige en schrijf even geestig als bevlogen over Surinaamse 'je doet wat je zegt'-ouders en Nederlandse 'wil je broccoli of spinazie'-ouders. Waarom? Daarom! is een luchtig en anekdotisch opvoedboek vanuit een nieuwe perspectief – een perfect cadeau.

Te reserveren voor €14,99 bij:

www.ako.nl   http://www.ako.nl/zoeken/?fq=roue+verveer

www.bol.com  http://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/rou%25C3%25A9%2Bverveer/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/sc/media_all/index.html?_requestid=174500

www.bruna.nl met ISBN code 9789045028866

Nu in het theater