DVD's / Boeken

FF wat Anders
€ 14,99
Waarom? Daarom!
€ 14,99
NIEUW: In Zeer Goede Staat
€ 14,95
Voorwaardelijk Vrij
€ 12,95
Met Andere Woorden
€ 10,95
R.I.P.
€ 9,95

Roué Verveer in de Sterren van Bethlehem!

Het Heilige Land, het land waar Kerst werd geboren laat niemand onberoerd. In Sterren van Bethlehem treed Roué Verveer samen met sportpresentatrice Dione de Graaff, parlementair verslaggeefster Wouke van Scherrenburg, schrijver Kluun, actrice/presentatrice Victoria Koblenko en presentator Filemon Wesselink onder begeleiding van Bert van Leeuwen in de voetsporen van Maria en Jozef. Zij maken de reis van Nazareth naar Bethlehem en doen onderweg plaatsen aan die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Jezus. Wat betekent Kerstmis voor hen en wat voor gevoel brengt reizen door Israël boven? Een roadmovie in vier delen over verwachting en belofte, over naastenliefde en trouw en over geloven in God, jezelf en wonderen.

Sterren van Bethlehem is een programma over de weg naar Kerstmis tegen het decor van het Heilige Land. De reis voert langs belangrijke Bijbelse plaatsen als de Berg der Zaligsprekingen, het Meer van Galilea, Jericho, de Olijfberg, de Geboortekerk in Bethlehem en nog vele andere plaatsen. Onder de (reis)leiding van presentator Bert van Leeuwen gaan de reisgenoten op zoek naar hun eigen kerstgevoel en verhalen zij over hoe ze in het leven staan.

Aan de orde komen thema’s als wonderen, geloven in jezelf, regels die je leven bepalen, trouw blijven, verleidingen, naastenliefde, beproeving, belofte, verwachtingen; kortom allerlei vraagstukken van het leven, en die allemaal bezien tegen het licht van de kerst.

Nu in het theater